Patun teesit

Me Palvelutukkureilla olemme aina toimineet niin, että asiakas on palvelumme keskiössä. Lähiruoka ja alueellinen työllistäminen ovat meille aidosti sydämen asioita. Nyt kiteytimme ajattelumme kulmakivet Patun teeseiksi. Tällaisia ovat Palvelutukkurit:

Lounasasiakkaan valinta

Moni Suomen parhaista lounasravintoloista on valinnut meidät kumppanikseen. Menestyvät asiakkaamme painottavat ostojen merkitystä taloudellisesti kannattavassa lounasruokailussa. Sopimuksen ja hinnoittelun pitää olla kohdillaan.

Kumppani kasvussa

Yhteistyö ei perustu pelkästään hintaexceleihin, vaan siinä on syvempiä ulottuvuuksia. Kun hankintasopimuksen keskittää meille, syntyy luonnollisesti keskittämisetuja. Meillä on ymmärrystä asiakkaiden liiketoiminnasta yksityisellä ja julkisella sektorilla, teollisuudessa ja kaupassa. Yhteispelissä on kasvun voima.

Lähiruoka

Ainutlaatuinen vahvuutemme on siinä, että tänään pilkotut kasvikset ja kuoritut juurekset ovat asiakkaidemme lounaspöydissä jo seuraavana päivänä. Tämä on mahdollista, kun teemme tiivistä yhteistyötä paikallisten tuottajien kanssa. Tuomme alueiden laadukkaimman lähiruoan asiakkaidemme pöytiin ja tuemme tuottajia.

Aidosti alueellinen

Paikallinen tukku on asiakasta lähellä, tuntee hyvin oman alueensa ja pystyy palvelemaan optimaalisesti. Tuoreus säilyy ja hävikki pienenee nopeissa toimituksissa. Palvelumme kattaa koko Suomen saaristosta aina maan pohjoisimpia osia myöten. Työllistämme paikallisesti ja sitoudumme alueelliseen elinkeinotoimintaan.

Yrittäjähenkisyys

Yhteistyö kotimaisen perheyrityksen kanssa kiinnostaa. Palvelutukkurien ketjun kautta keskitämme ostojamme ja voimme tarjota asiakkaillemme ketjumme yhteisiä kampanjatuotteita. Lisäksi räätälöimme asiakkaillemme juuri heille sopivan tuotevalikoiman ja toimitukset.

Laaja valikoima

Tuotevalikoimamme on monipuolinen. Asiakas saa halutessaan yhdellä toimituksella kaikki tarvitsemansa tuotteet, mikä helpottaa varastonhallintaa. Tilauksesta myös erikoisempia tuotteita. Nettikauppa palvelee kellon ympäri ja asiakas pystyy tarkastelemaan tilaushistoriaansa vaivattomasti.

Hyvä ja joustava palvelu

Asiakas on palvelumme keskipisteessä. Vaikka yhä enemmän tilataan digitaalisesti, meiltä saat aina palvelua myös puhelimitse. Annamme vinkkejä ja ideoita vaikka lounaslistan suunnittelussa. Autamme tuottoisamman toiminnan luomisessa. Nopeat ja joustavat toimitukset ovat meidän aito ja kiitetty palvelulupauksemme.

Parallax Section by bPlugins

The Parallax effect is a modern web design technique where the background element scrolls slower than the foreground content. The parallax effect can be used on landing pages, long-form content, sales pages, or the homepage of a business website. It is a great way to highlight different sections on a lengthy page.