4 kg Saarionen Mac and Cheese
1 kg Saarioinen Bolognesekastiketta
20 g tacomaustetta
200 g säilöttyjä mustapapuja
400 g semikuivattuja kirsikkatomaatteja, pakaste
100 g jalapenoviipaleita
1. Levitä voideltuun 1/1-65 gn-vuokaan 1 pss (2 kg) juustomakaronia.
2. Sekoita bolognesekastikkeen joukkoon tacomauste, huuhdellut ja valutetut mustapavut, semikuivatut kirsikkatomaatit ja jalapenoviipaleet.
3. Levitä kastikeseos vuokaan juustomakaronin päälle.
4. Levitä päällimmäiseksi toinen pussillinen juustomakaronia.
5. Kypsennä yhdistelmäpaistolla 170 asteessa 25 minuuttia.
Paistoksen voi valmistaa myös perusversiona vain juustomakaronista ja bolognesekastikkeesta.
Lisää ideoita ja reseptejä: saarioinen.fi/ammattilaiset