5 kg suikaloitua joulukinkkua
5 dl vähäsuolaista ja gluteenitonta soijaa
100 g tuoretta inkivääriä
2 rkl ruokasoodaa
4 kg wok-kasviksia
1 kg Patu Paprikasuikaleita
4 kg gluteenitonta riisinuudelia
Patu rypsiöljyä paistamisee
sweet chilikastiketta
seesamiöljyä
gluteenitonta soijaa
Patu Mangoraja -majoneesia erikseen tarjolle
1. Laita nuudelit likoamaan GN pakkiin kylmään veteen yön yli. Valuta vesi huolellisesti pois seuraavana päivänä.
2. Suikaloi ylijäänyt joulukinkku ja marinoi se soijassa, raastetussa/suikaloidussa inkiväärissä sekä ruokasoodassa. Ruokasoodan tarkoitus on mureuttaa liha. Anna maustua vähintään tunti ennen käyttöä. Valuta soija hyvin pois ennen käyttöä. Inkivääri saa jäädä lihojen sekaan.
3. Paista kaikki kasvikset erittäin kuumalla pannulla rypsiöljyssä. Kun kasvikset ovat saaneet hieman väriä, lisää sekaan kinkkusuikaleet. Sekoita hyvin.
4. Lisää kippipannulle/ GN pakkiin nuudelit, ja sekoita huolellisesti.
5. Lisää maun mukaan sweet chilikastiketta, seesamiöljyä sekä gluteenitonta soijaa. Paista pannulla vielä hetki ennen tarjoilua, tai GN pakissa 200 asteisessa uunissa paistolla n. 15 min.
6. Koristele tarjoiluastia pieneksi silputulla tuoreella korianterilla.
Kinkun marinadissa ruokasoodan tarkoitus on mureuttaa liha. Anna lihan maustua vähintään tunti ennen käyttöä.
The Parallax effect is a modern web design technique where the background element scrolls slower than the foreground content. The parallax effect can be used on landing pages, long-form content, sales pages, or the homepage of a business website. It is a great way to highlight different sections on a lengthy page.