1 kg Pohjolan perunanuudeli
2 kpl Keltasipulia
2 dl Hienonnettua tilliä
600 g Kirjolohikuutio
200 g Ruokakermaa
200 g Creme fraichea
Tilliä
Suolaa ja valkopippuria
1. Esilämmitä uuni 200 °C asteiseksi. Voitele uunivuoka vuokasprayllä tai Eleplant kasvirasvasekoitteella.
2. Kuori ja leikkaa sipulit pieniksi kuutioiksi. Sekoita sipulit, tilli, perunanuudelit sekä kirjolohikuutiot keskenään uunivuoassa.
3. Kaada joukkoon keskenään sekoitetut kerma ja creme fraiche. Mausta suolalla ja valkopippurilla.
4. Paista uunissa noin 40–45 minuuttia, kunnes vuoassa on kaunis kullanruskea pinta. Koristele haluamasilla yrteillä esimerkiksi kevätsipulilla tai ruohosipulilla.
Perunanuudelivuoka on parhaimmillaan juuri uunista tulleena.