Patu burger – linjastoon

Patu Amerikanhampurilaissämpylä
Patu täyslihapihvi à 120 g
Patu Gouda -juustoviipaleet
Marinoitua punasipulia
Myrttisen kurkkua
Tomaattia
Jääsalaattia
Patu kastikkeita maun mukaan, esim. Valkosipulimajoneesi, Sweet chili majoneesi, Herkkukastike, Burgerikastike
Patu grillitasku
Lisäkeperunaa, kuten ranskalaisia, bataattiranskalaisia tai ristikkoperunoita

Patu-tuotteista tehty burger sopii myös linjastoon!

Lataa Reseptin PDF

MARINOITU PUNASIPULI:
2 kg suikaloitua punasipulia
2 dl punaviinietikkaa
4 dl sokeria
4 dl rypsiöljyä
suolaa ja mustapippuria

Sekoita ensin marinadi ja lisää suikaloitu punasipuli. Anna maustua ja sipulien kypsyä vähintään 24 h.

SÄMPYLÄT
Sämpylät kannattaa lämmittää ja pitää lämpösäilytyksessä n. 60 asteisessa uunissa 50 % höyryssä omassa pussissaan. Näin vältyt kuivilta ja koppuraisilta sämpylöiltä, ja saat varsinkin buffetruokailuun täytöt nopeasti pöytään!

PIHVIT
Paista pihvejä hyvä määrä jo ”eteen”, ja lämpösäilytys joko uunissa tai lämpökaapissa GN-pakissa, jossa on vahvaa lihalientä. Kun käytät säilytyksessä lihalientä, sinun ei tarvitse paistovaiheessa laittaa pihveihin suolaaja/tai mustapippuria! Lihaliemi estää pihvejä kuivumasta ja ne saavat myös lisää makua lihaliemestä.

JUUSTO
Mikäli pidät pihvejä lämpösäilytyksessä, ÄLÄ LAITA JUUSTOA SÄILYTYKSEN AJAKSI, VAAN VASTA ESILLE LAITETTAESSA! Mikäli kaikki pihvit eivät menekään, voit käyttää ylimääräiset pihvit vielä myöhemmin.

LISUKKEET
Voit leikata tomaatit siivuiksi ja Myrttisen kurkut pitkittäin jo edellisenä päivänä. Muista, että tomaatti ja Myrttiset valuttavat nestettä astian pohjalle, joten astiaan on hyvä laittaa ritilä, jotta alimmat tuotteet eivät ”lillu” nesteessä.

Vinkki!

Buffettiin ei kannata kasata valmiita hampurilaisia, vaan laittaa kaikki komponentit tarjolle erikseen kauniisti ja helposti otettaviksi. Näin jokainen asiakas voi kasata sellaisen hampurilaisen, kun itse haluaa, ja voit lisätä komponentteja lisää tarpeen mukaan.

Sämpylät kannattaa laittaa taskuihin jo valmiiksi sekä kastikkeet heti sämpylöistä seuraavaksi, ennen pihvejä.

Parallax Section by bPlugins

The Parallax effect is a modern web design technique where the background element scrolls slower than the foreground content. The parallax effect can be used on landing pages, long-form content, sales pages, or the homepage of a business website. It is a great way to highlight different sections on a lengthy page.