1,8 kg Atria Kanan Filee Valkosipuli-Persilja 3 kg / n. 120 g
1,4 kg Peruna, uuniperuna, kypsä
10 g Rosmariini tuore
10 g Timjami tuore
20 g Valkosipuli
0,3 dl Öljy, oliivi
5 g Suola
2 g Pippuri, musta, rouhittu
30 g Voi, normaalisuolainen
50 g Granaattiomenan siemen
40 g Persilja
40 g Sipuli, kevätsipuli
30 g Valkosipuli
5 g Suola
1. Ota fileet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä.
Ruskista kuumalla pannulla tilkassa öljyä noin 2 min ja kypsennä 180 °C asteisessa uunissa noin 20 min kunnes sisälämpö on 75 °C.
2. Smash peruna: Lytistä uuniperunat 65mm 1/1 GN astiaan, yksi peruna per annos. Ripottele päälle rosmariinin ja timjamin lehtiä, suolaa, rouhittua mustapippuria, murskattua valkosipulia ja oliiviöljyä. Paista perunoita yhdistelmäuunin kuivapaistolla 200°C asteessa
noin 12 minuuttia, kunnes perunat ovat rapeita ja kauniin kullanruskeita. Tarkista maku.
3. Granaattiomena maustevoi: Hienonna persilja, kevätsipuli ja valkosipuli. Yhdistä pehmeä voi, granaattiomenan siemenet, hienonnetut yrtit ja suola yleiskoneen kulhossa. Pyöräytä nopeasti ja voimakkaasti sekaisin. Tarkista maku. Muotoile voista halkaisijaltaan 6-8 cm tanko leivinpaperia apuna käyttäen. Pakasta tanko.
Valmiiksi yrteillä maustetuilla kanatuotteilla saat tasaisuutta ja nopeutta valmistusprosessiin. Reilu makutaso ilman lisämaustamista. Kokeile myös muita Atrian yrteillä maustettuja kanatuotteita ja nauti herkullisesta mausta vaivattomasti!