MANSIKKA-VADELMAPIRTELÖ
2 palloa Carte d’Or Mansikkasorbettia
1 pallo Carte d’Or Vadelmasorbettia
150 ml maitoa (mielellään täysmaitoa)
Soseutettua vadelmaa
MUSTIKKAUNELMA
200 g Ingman Mustikkajäätelöä
200 ml Ingman Softis -ainesta (tai maitoa)
Kermavaahtoa ja mustikoita koristeluun
1. Kaada kaikki ainekset tehosekoittimeen.
2. Aseta kansi paikoilleen.
3. Sekoita 30–40 sekuntia.
4. Kaada pirtelö pikariin tai lasiin.
5. Koristele, lisää pilli ja tarjoile.
Pirtelöiden valmistaminen ei vaadi suuria investointeja. Hyvällä tehosekoittimella ja raaka-aineilla pääsee jo pitkälle. Me Ingmanilla haluamme tarjota inspiroivaa reseptiikkaa ja parhaat raaka-aineet, jotta jokainen voi onnistua. Pirtelöiden isoimpia etuja on, että niitä voi muunnella loputtomasti; vain mielikuvitus on rajana!
Lisää ideoita ja reseptejä: ingmanammattilaisille.fi