600 g fetajuusto
1600 g tomaattimurska
400 g Icecool puolikuivattu tomaatti
1000 g Snellman Maatiaispossun poskiliha, ylikypsä
15 g oliiviöljy
1200 g spagetti
1. Sulata maatiaispossun poskilihat. Laita GN-vuokaan tomaattimurska ja puolikuivatut tomaatit, päälle fetajuusto. Lisää päälle oliiviöljyä.
2. Pilko maatiaispossun poskilihat paloiksi ja lisää palat vuokaan.
3. Paista uunissa 200 asteessa 20–30 minuutin ajan, tai kunnes fetajuusto on pehmennyt. Sekoita.
4. Keitä spagetti ja jätä hieman keitinvettä pastan joukkoon. Lisää kastike spagetin joukkoon ja tarjoile.
Voit lisätä ruokaan myös tuoretta chiliä. Muista koristella valmis ruoka basilikalla.