JUUZTOKAKKU
400 g Violife Creamy -levitettä
130 g kultaista sokeria
5 g vaniljatahnaa
100 g Lotus Biscoff -levitettä
400 g Flora Professional Plant Kuohu 31% -valmistetta
KORISTELUUN
100 g Lotus Biscoff -keksejä murskattuna
40 g Flora Plant B+tter -levitettä
JUUZTOKAKKU
1. Anna Violife Creamy -valmisteen lämmetä huoneenlämpöiseksi.
2. Sekoita yleiskoneen sekoittimella Violife Creamy, sokeri, vanilja ja Biscoff-levite tasaiseksi.
3. Vatkaa erillisessä kulhossa Flora Professional Plant Kuohu 31% kunnes se on kiinteää.
4. Sekoita nostelemalla Violife Creamy -seos ja Flora Professional Plant Kuohu 31% keskenään ja siirrä massa pursotinpussiin.
KORISTELU
1. Laita Lotus Biscoff -keksit suljettavaan muovipussiin ja murskaa kaulimella.
2. Sulata Flora Plant B+tter kattilassa ja sekoita keksimurut rasvan joukkoon. Nosta jääkaappiin asettumaan.
3. Murra paloiksi, kun keksimassa on jähmettynyt.
Kokoa annostelemalla tarjoilulasiin vuorotellen juuztokakkumassaa ja keksin paloja.
Lisää kerroksiin karamellikastiketta tai hedelmäkompottia.
Korvaa Biscoff-keksit Lemon Curd -kekseillä jos haluat kirpeämmän, sitruunan makuisen juuztokakun.