Katkarapuleipä

20 annosta

1 kg Patu katkarapuja
350-500 Patu vaaleita pystyviipaleita paahdettuna
100 g hienonnettua ruohosipulia, pakaste
0,5 dl limen mehua hienoksi raastettua limen kuorta
20 g piparjuuritahnaa
800 g Arla Pro Turkkilaista jogurttia 10 % laktoositon
400 g Patu Laktoositon täysmajoneesia
60 g Knorr kylmäsuurustetta
6 tippaa tabascoa

Kylmien vesien norjalaisista katkaravuista!

Patu Lounasklubi - Katkarapuleipä
Lataa Reseptin PDF

Sulata ravut GN-pakissa ja valuta huolellisesti. Ota sulamisesta tullut liemi talteen. Mausta liemi limen mehulla, piparjuuritahnalla ja tabascolla. Sekoita huolellisesti kylmäsuuruste liemeen. Liemen pitää olla kylmää, max. 8 °C. Yhdistä ravut, jogurtti, majoneesi, ruohosipuli ja liemi ja sekoita huolellisesti. Laita kylmään tekeytymään vähintään tunniksi. Tarkista maku! Tarjoile paahdetun leivän päällä tai uuniperunan täytteenä. Koristele annos ennen tarjoilua ruohosipulilla ja limellä

Vinkkejä

Ota katkarapujen erittäin maukas sulamisliemi käyttöön
Hävikki arvokkaassa katkaravussa on näin käytettynä 0 %
Kevyempi vaihtoehto ranskankermalle ja majoneesille
Yllätä klassikon raikkaalla twistillä!