Halloumi-punajuuripihvit,
ohratto ja lämpimät kasvikset

10 annosta

30 kpl Lagerblad Foodsin
Halloumi-punajuuripihvejä (kypsä pakaste 40 g)
5 dl esikypsytettyjä rikottuja ohrasuurimoita
2 sipulia
4 valkosipulinkynttä
2,5 dl valkoviiniä
oliiviöljyä sipulien kuullottamiseen
1,1 l kana- tai kasvislientä
suolaa ja pippuria
raastettua parmesaania

Tarjoiluun kauden kasviksia ja kermaviilikastiketta

Halloumi-
punajuuripihvit, kasvisherkku parhaimmillaan!

Patu Lounasklubi - Halloumi-Punajuuripihvit
Lataa Reseptin PDF

1. Valmista ohratto: Kuutioi sipulit pieniksi ja kuullota oliiviöljyssä. Lisää joukkoon ohrasuurimot ja
sekoittele hetki. Kaada sekaan valkoviini ja anna sen haihtua. Kaada kattilaan kana- tai kasvislientä noin
2 dl kerrallaan, kunnes edellinen neste on imeytynyt. Jatka, kunnesohra on kypsää (noin 20–30 minuuttia).
Älä kypsennä liikaa. Mausta suolalla ja pippurilla ja lisää juuri ennen tarjoilua raastettua parmesaania.
2. Kuumenna halloumi-punajuuripihvit pakkauksen ohjeen mukaan.
3. Tarjoile kauden lämpimien kasvisten ja esimerkiksi kermaviilikastikkeen kera.

Vinkkejä

Kotimainen ohra on erinomainen vaihtoehto riisille.