Perunagnoccheja
Patun parempia nakkeja
Pakastejuuressuikaleita
Tomaattimurskaa- tai kastiketta
Patu juustoraastetta
Rucolaa
Basilikaa
Patu valkosipuli- ja chilikastike
1. Höyrytä tai keitä gnoccheja kaksi minuuttia. Öljyä ne kevyesti, ettei tärkkelys liimaa niitä toisiinsa.
2. Pilko nakit kolmeen osaan ja paista pinnoille kaunis väri. Sekoita ne silputun basilikan ja gnocchien kanssa.
3. Kumoa juuressuikalepussi pakin pohjalle, kaada gnocchi-nakkiseos juuresten päälle ja levitä pinnalle tomaattimurskaa- tai kastiketta niin, että ainekset peittyvät.
4. Kuorruta pinta juustoraasteella ja paista uunissa 160-asteessa puolisen tuntia.
5. Viimeistele annos rucolalla sekä valkosipuli- ja chilikastikkeilla.
Kaiken voi esivalmistella edellisenä päivänä. Lounaspäivälle jää vain uunipaisto ja koristelu.