Al Forno

10 annosta

500 g lasagnettea
400 g pakastepinaattia
n. 600 g Lagerblad pyöryköitä
6 dl juustokastiketta

KASTIKE
1 kg tomaattikastiketta
5 dl tomaattimehua
20 g basilikapyrettä
20 g valkosipulipyrettä
10 g sokeria
5 g suolaa
1 g rouhittua mustapippuria

1. Sekoita kastikeainekset keskenään.

2. Sekoita lasagnette, pinaatti, pyörykät ja kylmä kastike keskenään.

3. Nosta ainekset voideltuun uunivuokaan ja valele juustokastiketta päälle.

4. Paista 160 asteessa noin tunti.

5. Anna vetäytyä 15 minuuttia.

Vinkit

Vaihtelua reseptiin saat käyttämällä eri pyöryköitä. Vuokaan sopivat seuraavat Lagerblad pyörykät:

136164 Bratwurstpyörykkä 7 g, 103876 Chorizopyörykkä 8 g, 111604 Mausteinen vegenappi 8 g,
100595 Lihapyörykkä 8 g, 103788 Italialainen lihapyörykkä 16 g