1 kg Rummo Gnocchi
1 l Vettä
Merisuolaa
50 g Voita
20 g Valkosipulimurskaa
6 kpl Tuoretta timjamia (6 oksaa)
500 g Coppola voipapusäilykettä
SITRUUNAKASTIKE
5 dl Millac ruoka 15% UHT
1 dl Kasvislientä
2 rkl Hunajaa
1 rkl Inkivääritahnaa
1 l Kauraruokaa
1 kpl Sitruunaa
Ripaus kurkumaa, suolaa ja mustapippuria maun mukaan
1. Esikeitä gnocchit runsaassa kiehuvassa vedessä noin 2 min (käytä merisuolaa keitinvedessä). Nosta reikäkauhalla laakeaan asiaan ja ripottele vähän öljyä päälle, jäähdytä.
2. Sulata voi pannulla. Lisää valkosipuli ja timjamin oksat gnocchien kanssa pannulle. Paista kunnes gnocchit saavat väriä. Lisää valutetut pavut pannulle ja anna niiden kuumentua.
3. Sekoita sitruunakastikkeen ainekset keskenään ja lisää pannulle. Sitruunasta käytetään kuori raastettuna ja mehu puristettuna. Kiehauta vielä muutama minuutti.
4. Valmistele annokset ja ripottele niiden päälle parmesaaniraastetta sekä hienonnettua timjamia.
5. Tarjoile ja nauti hyvässä seurassa!
Tarjoile Parmesanraasteen ja hienonnetun timjamin kera!