Lasagne ala QUORN

6 annosta

500 g Quorn Rouhetta, pakaste
50 g rypsiöljyä
150 g brunoise-kasvismix kuutioita, pakaste
350 g Tage Lindblom tomaattimurskaa
150 g Tage Lindblom chilikastiketta
Suolaa ja mustapippuria
1 rkl kuivattua basilikaa
1 tl kuivattua oreganoa

1 litra kauraruokaa
60 g rypsiöljyä
60 g jauhoa
Hyppysellinen muskottipähkinää
Suolaa ja mustapippuria

500 g Tage Lindblom lasagnelevyjä
150 g vege juustoraastetta

1. Lämmitä uuni 180 asteeseen.

2. Lisää rypsiöljy kattilaan, lisää kasviskuutiot kattilaan ja fresaa hetki. Lisää tomaattimurska, chilikastike, basilika, oregano, suola ja pippuri. Anna kiehahtaa ja hauduta 20 minuuttia. Lisää Quorn rouhe ja sekoita tasaiseksi.

3. Tee kastike sulattamalla öljy pannulla ja sekoittamalla jauho sekaan. Keitä 2–3 minuuttia. Kaada kauraruoka hitaasti sekaan ja sekoita jatkuvasti. Anna kiehahtaa ja hauduta 5–10 minuuttia. Lisää muskottipähkinä, mustapippuri ja suola.

4. Laita Quorn kastiketta syvän uuniastian pohjalle. Peitä lasagnekerroksella. Lisää kastiketta ja ns valkokastiketta kerrokseen ja peitä lasagne -kerroksella. Toista prosessi, kunnes saat haluamasi määrän kerroksia. Lisää lopuksi ns valkokastike päällimmäiseksi. Ripottele päälle juustoraaste ja paista uunissa noin 30 minuutin ajan.

5. Tarjoile ja nauti hyvässä seurassa!