4,0 l valmista ramenlientä (Sooci tai Home Chef)
40 kpl Patun parempi naudanlihapyörykkä (raakapakaste)
700 g ramen- tai vehnänuudelia
250 g pakastemaissia
200 g porkkanaa viipaloituna
150 g pak choita tai lehtipinaattia hienonnettuna
100 g mungpavun ituja
3 dl kevätsipulin vartta hienonnettuna
5 kananmunaa keitettynä
Koristeluun punaista chiliä ja tuoretta korianteria
1. Kypsennä lihapyörykät joko uunissa tai keittäen pienessä osassa ramenlientä.
2. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta ne.
3. Kuumenna jäiset maissit ja kypsennä porkkanaviipaleet.
4. Lämmitä ramenliemi kiehuvaksi.
5. Jaa kypsennetyt lihapyörykät ja nuudelit annoskulhoihin ja kaada kuuma liemi annosten päälle.
6. Lisää annoksiin maissit, porkkanaviipaleet, pak choit, mungpavun idut, kevätsipulit ja kananmunan
puolikkaat.
7. Koristele muutamalla viipaleella chiliä ja korianterin lehdillä.
Patun paremmat lihapyörykät osoittautuivat messuvieraiden suosikiksi. Lisäsimme ne trendikkäästi ramenkeittoon.