Palvelutukkurien & Olympiakultaa voittaneen Kokkimaajoukkueen kultatason kumppanuus

Kokkimaajoukkue on Suomen kansallinen joukkue, joka edustaa Suomea kansainvälisillä areenoilla. Tänä keväänä tämä menestyksellinen joukkue voitti Suomelle olympiakultaa Stuttgartissa käydyissä kokkiolympialaisissa. Saavutus on merkittävä ja historiallinen, sillä kokkiolympialaiset ovat yksi maailman arvostetuimmista ja vaativimmista kokkikilpailuista. Suomen paras sijoitus tähän mennessä on ollut hopea.

Joukkue valmistautui kilpailuun harjoittelemalla eri osa-alueita parhaiden mahdollisten valmentajien ohjauksessa. Joukkueen tiimipelaajat syttyvät, kun motivaatio sytytetään. Tänä keväänä tuli täydellinen onnistuminen! Eri puolelta Suomea tulevat Kokkileijonat treenaavat Leijonarannassa, Helsingin Laajasalossa. Kuten urheilujoukkueet myös Kokkimaajoukkue tarvitsee sponsoreita tukemaan matkaansa menestykseen. Palvelutukkureilla on ilo olla Kokkileijonien kultatason kumppani.

Olemme kumppanina saaneet kannustaa kokkileijonia tekemään tunnetuksi suomalaista ruokakulttuuria ja toisaalta tarjota asiakkaillemme kokkien tekemiä reseptejä ja arvokkaita vinkkejä käytännön työhön keittiössä. Kokkimaajoukkueen kokit ovat olleet mukanamme messuilla ja tukkujemme tapaamisissa kohtaamassa asiakkaitamme.

Tutustu tarkemmin yhteistyöhömme

Kokkimaajoukkue voitti Olympiakultaa

Kokkimaajoukkue valmistautuu Kokkiolympialaisiin

Palvelutukkurit yhdeksi Suomen Kokkimaajoukkue pääkumppaneista – yhteistyö laajenee kultatasolle

Palvelutukkurit yhdeksi Suomen Kokkimaajoukkueen pääkumppaneista

Palvelutukkurit ja Suomen Kokkimaajoukkue kumppaneiksi

Palvelutukkurit ja Suomen Kokkimaajoukkue edistävät yhdessä ruokakulttuuriamme!

Patu & Kokkimaajoukkue kultatasolla

Parallax Section by bPlugins

The Parallax effect is a modern web design technique where the background element scrolls slower than the foreground content. The parallax effect can be used on landing pages, long-form content, sales pages, or the homepage of a business website. It is a great way to highlight different sections on a lengthy page.